Recenze od klientů

Recenze od klientů

 

Destinace Chorvatsko - UMAG
Termín 25.7.2015  – 01.8.2015
Hotel Jadran** – depandance hotelu Adriatic**
Jaké je Vaše hodnocení hotelu?

Dovolená byla dobrá, za tu cenu super, hotel starší, jídlo vynikající, polopenze úplně stačila, nabídka z jídla byla pestrá.

My jsme tedy byli v té budově u hotelu-opět starší, ale stačilo.

No prostě asi nejsem tak náročná jak to vypadá  ;-)

Hodnocení stravy

Jídlo vynikající, polopenze úplně stačila, nabídka z jídla byla pestrá. Víno, pivo nealko v ceně kolik chceš

Někdo si stěžoval na hodně lidí v jídelně, v největším náporu nebylo kam sednou, my to ale vychytali pozdějším příchodem na jídlo, takže OK

Vybavení, služby a personál hotelu

Wifi za poplatek.

Delegátka spojená i pro jinou cestovku nepříjemná, namyšlená, ale my ju nepotřebovali :-) Nabízeli výlet do Benátek- trochu nesmyslný výlet- po Benátkách měli čistého času 3 hodiny, jinak cestovali po moři celý den- cena 3000,- Dost drahý. Takže za nás této dovolené- spokojenost :-)

Pláže a moře Pláží bylo několik na výběr, byla i písečná-snad 100 metrů od ubytování, jinak betonový plata se schůdkama a se sjezdem pro vozíčkáře. Voda čistá, teplá.
Okolí hotelu Hotel asi 15min norm.chůze od města.Kolem klid a do města kousek
Vaše jméno  Iveta

 

Destinace Řecko - Kos - Kardamena
Termín 20.7.2015 - 30.7.2015
Hotel Asteras Resort
Jaké je Vaše hodnocení hotelu? Hotel byl čistý, bez problémů, personál příjemný,usměvavý,žádný problém. K pláži to bylo do 200m,takže 3 minutky chůze,kdo chtěl,mohl využít bazénu. Hotel celkem na samotě,ale ve městě jste za 15 chůze. Ve městě možnost nočního vyžití. Lze si půjčit skútr či auto. Strava byla dobrá, výběr z několika jídel a personál ochotný. Moře krásně čistý.
Jediné,co mě překvapilo,že 90% byli Italové,ale jinak super dovolená hlavně pro rodiny a páry.
Hodnocení stravy výborná
Vybavení, služby a personál hotelu nemám výhrady
Pláže a moře nádherně čisté moře, pláž s možností slunečníků, písčitá
Okolí hotelu

Hotel asi 15min norm.chůze od města.Kolem klid a do města kousek

 

 

Destinace Tunisko - Djerba -Zarzis
Termín 19.06.2015 - 26.06.2015
Hotel Eden Star 4 *
Jaké je Vaše hodnocení hotelu? Celkové hodnocení: Personál i animátoři vynikající, všichni pracovali s plným nasazením a ochotou.

Ubytování: odpovídá 4* hotelu.

Kritika: Jedinou stížnost bych měla na dostupnost WiFi. V reklamním prospektu se uvádí možnost free připojení na recepci, to však bohužel neodpovídá skutečnosti. Bylo třeba ji zaplatit (3EU/den) a pokrytí bylo velmi bídné (pouze hala hotelu).
Hodnocení stravy výborná, obrovský výběr jídel a nápojů , které byly doplňovány. Mimo restauraci k dispozici 3 bary s širokou nabídkou alko i nealko nápojů(bazén, pláž).
Vybavení, služby a personál hotelu Vynikající. Díky animátorům neustále probíhaly nějaké akce či sportovní aktivity. Jeden z nich hovořil velmi dobře česky, takže turisté neovládající angličtinu neměli problém s komunikací.
Pláže a moře Nechápu stížnosti na trávu v moři. Personál dbal o její odstranění z pláže.
Okolí hotelu  
Vaše jméno Klimešová

 

 

 

Destinace Řecko - Rhodos
Termín 16.6. - 27.6.2015
Hotel Mitsis Rhodos Maris 4+*
Jaké je Vaše hodnocení hotelu? Zdravíčko,
naše dovolená byla naprosto úžasná a těžko bychom hledali něco, co by si místo pěti hvězdiček, zasloužilo "jen" čtyři.

Hotel byl naprosto luxusní s profesionálním personálem a úžasnou denně udržovanou zahradou. Pokoj jsme dostali co by kamenem dohodil od pláže a velice vzdálený od centrální budovy s bary a amfiteátru, což v brzy zabalené dny např. kvůli výletu, bylo super kvůli hluku.

Na ostrově funguje stálá autobusová doprava za pakatel, takže na největší atrakci, město Lindos, jsme se dostali za 5 euro celkem tam i zpět (za osobu).

Pláž každý den uklízel pikolík, takže se tam druhý den nedal najít ani kelímek. Na celým ostrově nebyla ani žvýkačka na chodníku, což nás naprosto šokovalo. Na pláži byl též bar s all-inclusive programem a Pizza Hut s pecí a čerstvou pizzou též v programu. Moře bylo naprosto čisté s viditelností na desítky metrů pod vodou. Dokonce jsme ani jeden nenarazili na vysoké vlny či příliv řas nebo něčeho podobného, prostě absolutně bez nečistot. Voda byla pro mnoho lidí studená, ale v těch vedrech byla aspoň pro nás osvěžující, protože nejsme zmrzlíci :)

Jídlo bylo naprosto bez chyby a s počtem variací na stolech se nají opravdu každý. Navíc byly 2x týdně tématické večeře, řecká a mexická. Kuchaři měli též perfektně zmáknuté sladké dezerty, kde člověk litoval, že toho nesní víc, aby nepraskl :)

Kromě Lindosu jsme navštívili i hlavní město Rhodos, kde jsme byli s delegátkou v rámci cestovky. Měli jsme k tomu veškerý historický výklad, a navštívili jsme nejvýznamnější památky. Kdybychom chtěli vidět město celé, zabralo by to minimálně dva dny, což by bylo na úplně jinou rekreaci :)


Děkujeme za zprostředkování a určitě se zase zastavíme :)
Hodnocení stravy Výborný
Vybavení, služby a personál hotelu Výborný
Pláže a moře Výborný
Okolí hotelu Výborný
Vaše jméno Princ

 

 

Destinace Malta

Termín: 4. - 11. 6. 2014

Hotel:  Ramla Bay

Jaké je Vaše hodnocení hotelu: Moderní, velký, přesto útulný, klidný, čistý, tichý. Pokoje prostorné, dostatek místa na oblečení i zavazadla, nechybí lednice ani varná konvice, včetně nádobí, denně se doplňuje čaj, káva. denně se uklízí, mění ručníky.....

Hodnocení stravy: Výborná, velký výběr

Vybavení, služby a personál hotelu: Personál ochotný, příjemný, vybevo dokonale, nic nám nechybělo

Pláže a moře: Většinou kamenité, moře čisté, voda studená. U hotelu tři bazény se spoustou lehátek a slunečníků.

Okolí hotelu:  Klidná část pro klienty milující pohodu a odpočinek bez rušného nočního života.

S pozdravem Iva

 

 

Chorvatsko,Fažana-kemp Pineta 2013.

Termín: 8.6. - 22.6.2014

Jaké je Vaše hodnocení hotelu?

Chorvatsko,Fažana-kemp Pineta,maximální spokojenost! Soukromí, čisto, chaty super, delegát luxus a nejskvělejší animátoři! Blízko k moři, kousek do obchodu i města, poštěstilo se nám mít problém s 4 letým synem, zub...perfektní komunikace, ošetření, bez problému!

Zprostředkovatel Al Masany - www.almasany.cz = vinikající komunikace, vstřícnost, doporučuji a děkuji za dovolenou! 2014 jedem zas :)

 

Helena

 

 

 

Egypt  - Hurghada - Hilton Long Beach ****

Termín: 17.8.-24.8.2013

Jaké je Vaše hodnocení hotelu?

Výborný hotel, strava, velké množství bazénu, úklid na pokoji každý den a udělané nějaké tvary..moc pěkné.

Hotel má několik restaurace na výběr, což bylo fajn.

Vybavení, služby a personál hotelu: výborná

Hodnocení stravy: výborná

Pláže a moře: OK

Okolí hotelu: dál od centra

 

Kotásková